Velkommen til Casebase

Casebase.dk er en digital platform, hvor virksomheder kan poste en case challenge, som løses af studerende på videregående uddannelser og nyuddannede, som er dimitterede inden for de sidste 12 måneder. Vi digitaliserer case competitions og gør det mere fleksibelt for studerende at deltage og løse cases for virksomheder. På den måde skaber vi effektive rammer for vidensdeling. 

Vi har lavet denne platform, så både virksomheder og studerende kan gøre gavn af hinanden.

Vi er til for at hjælpe virksomheden, som har brug for sparring på problemstillinger, som ønsker at udvikle virksomheden ved hjælp af ekstern viden og nye friske mindset, brug for ekstra hænder til løse halvfærdige projekter og brug for en ny medarbejder.

Vi er til for at hjælpe studerende som ønsker at byde ind med deres viden, blive klogere på deres kompetencer, og hvilke fagområder de synes er spændende. Dem som bidrager med skarpe og skæve idéer, og dem som ønsker at skabe netværk, gøre sig bemærket, vinde fede præmier eller score drømmejobbet og kickstarte deres karrierer.

Vi gør det nu muligt at mødes online. Det er nemt, det er hurtigt, og det er effektivt.

Løs casen derhjemme, på studiet, hos de gamle eller på læsesalen. Med en online case har du som studerende mulighed for at være fleksibel.

Information

Hvem er vi?

Casebase er grundlagt af to unge ildsjæle med passion for digital know-how trading. Vi er inspirerede af open innovation-filosofien og bestræber os på at forkynde dens muligheder gennem en platform, som bringer talenter tættere på virksomheder. Vores vision er at forstærke vidensdelingen mellem studerende, dimittender og erhvervslivet.

Erman Bozdogan – Partner & Co-founder
Cand. it i Digital Design,  Aarhus Universitet

Mail: eb@casebase.dk

Dardan Dashaj – Partner & Co-founder
Cand. merc i International Marketing & Management, CBS

Mail: dd@casebase.dk

Adresse og kontakt

Casebase – Aarhus kontor
Møllevangs Allé 142
8200 Aarhus N

Casebase – København kontor
Vesterbrogade 57
1620 København V

Tlf: +45 60138075

E-mail: hello@casebase.dk
CVR: 36560975